Tidligere Events

magasin27-Laekkerier_CPHFoodFestival_2022_EWP-9

Lækkeriers dessertmiddag med Søllerød Kro

Under den kampklare fane #SpisMereDessert bød Brian Mark Hansen og Mika Wulff endnu engang velkommen til Lækkeriers Dessertmiddag med Søllerød Kro – den 6. af slagsen.

magasin27-Lækkerier_0353

Lækkeriers Læserudfordring 2022

Teamet “Lag på lag” blev fortolket i et utal af forskellige retninger og alle pladser var optaget blandt publikum, da de 8 finalister i Lækkeriers Læserudfordring mødtes på scenen ved Kreative Dage.

magasin11-Dessertmiddag_-17-edit

Lækkeriers dessertmiddag med Søllerød Kro

Her på Lækkerier går vi stadig ind for dessert. Og for tredje år i træk inviterede Lækkerier sammen med Søllerød Kro til langbordsdessertmiddag under Copenhagen Cooking.

magasin21-_1174771

Lækkeriers læserudfordring 2021

Forår, lethed og klassiske smage dominerede feltet, da de 10 deltagerkager blev serveret til Lækkeriers Læserudfordring 2021. Samtidig blev årets tema “prikket” tolket i uventede retninger. Alt i alt en dag fuld af håb og fællesskab, som lovede godt for genåbningen af den søde madscene.

magasin17--Lækkerierprisen-80

En lille lykke i det grønne

Da toppen af konditorpoppen mødte cremen af Lækkeriers læsere smagte det af alt fra jordskokker og estragon til citronverbena og kefir. Ved Lækkerier Prisen 2020 kom både professionelle og dygtige amatører ud i de samme udfordringer – blot var mængder og forberedelse forskellige. Med så meget talent samlet på ét sted, var det nærmest umuligt ikke at lære et og andet.

magasin15-UDVALGT(1)

Lækkeriers årlige dessertmiddag

For 4. år i træk dækkede Lækkerier op til langbords-dessertmiddag i Torvehallerne under Copenhagen Cooking. Teltet var varmt og propfyldt af 120 dejlige dessertglade mennesker som fik fornøjelsen af fire søde serveringer af Søllerød Kros køkkenchef, Brian Mark Hansen.

magasin25-7_Summerlove_LækkerierPrisen2022_11320

Lækkeriers chokolade-udfordring 2022

Niveauet var tårnhøjt da Lækkerier for første gang inviterede sine læsere til at deltage i en chokolade-udfordring. 10 dygtige finalister blev udtaget til finalen, som blev afholdt ved Lækkerier Prisen 2022.

magasin25-LækkerierPrisen22_4654

Ildhu, omhu & masser af chokolade

Mens læserfinalisterne brillerer med teknisk finesse, udmærker de professionelle deltagere sig på smagens hårfine balancekunst. Vi lurer med fra forreste række og helt ind bag køkkendiskene ved årets udgave af Lækkerier Prisen.

magasin23---IMG_0556

Lækkeriers dessertmiddag med Søllerød Kro

Vi fik i år (endelig) lov til igen at dække op til vores langbordsdessertmiddag i Torvehallerne under Copenhagen Cooking, den femte i rækken. Teltet var sommerligt pyntet og propfyldt af 120 dejlige, dessertglade mennesker, som fik fornøjelsen af tre søde serveringer udviklet af Søllerød Kros køkkenchef, Brian Mark Hansen. Vi glæder os til at dække langbordet med desserter til jer igen næste år.