Sidste års vinder Julie Pedersen

Deltag i Lækkeriers Læserudfordring 2023

Igen i år har I chancen for at folde jeres kreative kageevner ud og vise os og resten af verden hvad I kan i kagekøkkenet. For 4. år i træk inviterer vi jer, verdens bedste og dygtigste læsere, til at deltage i Lækkeriers Læserudfordring.

Tidligere Events

magasin29-LP23_EWP-13

Lækkerier Prisen 2023

De kreative idéer flød i overflod ved 3. udgave af Lækkerier Prisen, hvor også det faglige niveau igen i år var tårnhøjt, da fire af Danmarks dygtigste konditorer dystede i kage for øjnene af Lækkeriers læsere.

Lækkeriers kagekonkurrence for professionelle er kommet for at blive, og det slog vi fast ved den tredje udgave af konkurrencen på en dejlig solskinsdag i april. Det samme gælder naturligvis Lækkeriers Chokolade-udfordring, som igen i år var åben for alle Lækkeriers læsere, uagtet deres faglige baggrund.

magasin27-Laekkerier_CPHFoodFestival_2022_EWP-9

Lækkeriers dessertmiddag med Søllerød Kro 2022

Under den kampklare fane #SpisMereDessert bød Brian Mark Hansen og Mika Wulff endnu engang velkommen til Lækkeriers Dessertmiddag med Søllerød Kro – den 6. af slagsen.

magasin27-Lækkerier_0353

Lækkeriers Læserudfordring 2022

Teamet “Lag på lag” blev fortolket i et utal af forskellige retninger og alle pladser var optaget blandt publikum, da de 8 finalister i Lækkeriers Læserudfordring mødtes på scenen ved Kreative Dage.

magasin11-Dessertmiddag_-17-edit

Lækkeriers dessertmiddag med Søllerød Kro 2018

Her på Lækkerier går vi stadig ind for dessert. Og for tredje år i træk inviterede Lækkerier sammen med Søllerød Kro til langbordsdessertmiddag under Copenhagen Cooking.

magasin21-_1174771

Lækkeriers læserudfordring 2021

Forår, lethed og klassiske smage dominerede feltet, da de 10 deltagerkager blev serveret til Lækkeriers Læserudfordring 2021. Samtidig blev årets tema “prikket” tolket i uventede retninger. Alt i alt en dag fuld af håb og fællesskab, som lovede godt for genåbningen af den søde madscene.

magasin15-UDVALGT(1)

Lækkeriers dessertmiddag med Søllerød Kro 2019

For 4. år i træk dækkede Lækkerier op til langbords-dessertmiddag i Torvehallerne under Copenhagen Cooking. Teltet var varmt og propfyldt af 120 dejlige dessertglade mennesker som fik fornøjelsen af fire søde serveringer af Søllerød Kros køkkenchef, Brian Mark Hansen.

magasin25-7_Summerlove_LækkerierPrisen2022_11320

Lækkeriers chokolade-udfordring 2022

Niveauet var tårnhøjt da Lækkerier for første gang inviterede sine læsere til at deltage i en chokolade-udfordring. 10 dygtige finalister blev udtaget til finalen, som blev afholdt ved Lækkerier Prisen 2022.

magasin25-LækkerierPrisen22_4654

Lækkerier Prisen 2022

Mens læserfinalisterne brillerer med teknisk finesse, udmærker de professionelle deltagere sig på smagens hårfine balancekunst. Vi lurer med fra forreste række og helt ind bag køkkendiskene ved årets udgave af Lækkerier Prisen.

Lækkerier Prisen er tilbage i vante former – hvis man da kan sige sådan om en konditorkonkurrence under stadig udvikling. I år tæller den fire professionelle deltagere i Lækkerier Prisen og hele 10 læserdeltagere i Chokolade-udfordringen. De skal dyste inden for temaet “kontrast”. Og hvad er kontraster om ikke livets salt? Dag og nat, varmt og koldt, sprødt og cremet. Hvordan det fortolkes i henholdsvis kagerne til mange og den enkelte fyldte chokolade bliver spændende at se.

magasin23---IMG_0556

Lækkeriers dessertmiddag med Søllerød Kro 2021

Vi fik i år (endelig) lov til igen at dække op til vores langbordsdessertmiddag i Torvehallerne under Copenhagen Cooking, den femte i rækken. Teltet var sommerligt pyntet og propfyldt af 120 dejlige, dessertglade mennesker, som fik fornøjelsen af tre søde serveringer udviklet af Søllerød Kros køkkenchef, Brian Mark Hansen. Vi glæder os til at dække langbordet med desserter til jer igen næste år.