Handelsbetingelser

Løbende abonnement: Magasin

Du modtager dit magasin i løbende abonnement, dvs. at abonnementet automatisk fornyes indtil det opsiges. Et løbende abonnement betales forud et år ad gangen (4 udgivelser). Lækkerier ApS trækker betalingen for abonnementet den dag det bestilles og ved betaling accepterer du samtidig at abonnementet automatisk fornyes samme dato hvert år indtil det opsiges.

Løbende abonnement: Lækkerier.dk

Abonnementet fornyes automatisk indtil det opsiges. Lækkerier ApS trækker betalingen for abonnementet den dag det bestilles og ved betaling accepterer du samtidig at abonnementet automatisk fornyes samme dato hver måned/år indtil det opsiges.

Opsigelse af løbende abonnement

Ønsker du at opsige dit abonnement, kan du til hver en tid gøre det ved at logge på din konto på siden her (klik på KONTO i øverste højre hjørne) eller via email til info@laekkerier.com.

Dit løbende abonnement kan opsiges når som helst. Dit abonnement kan dog først ophøre efter den periode, du allerede har betalt for og stopper derfor ved abonnementsperiodens udløb.

Returnering af magasin, manglende betaling eller nægtet modtagelse af blad betragtes ikke som opsigelse af abonnement og fritager dig ikke for betaling.

Tidsbegrænset abonnement og gaveabonnement

Et tidsbegrænset abonnement betales forud og stopper automatisk efter det købte antal magasiner er leveret. Abonnementet kan ikke opsiges og tilbagebetaling er ikke muligt.

Ved køb af gaveabonnement udstedes gavebevis, som er gyldigt i seks måneder.

Lækkerier ApS trækker betalingen for abonnementet den dag det bestilles. Har du betalt forud, sender vi det antal magasiner, du allerede har betalt for.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af dit første magasin. Returnerer du bladet, skal du forinden meddele os herom via email på info@laekkerier.com. Fortrydelsesretten betinges af ubrudt emballage, og at du selv betaler omkostningerne ved returnering af bladet.

Reklamationsret

Du har ifølge købeloven to års reklamationsret. Ønsker du at reklamere over skader sket under forsendelsen skal det dog ske inden for rimelig tid, hvilket er to måneder efter modtagelse.

Ændring af adresse eller kortoplysninger

Har du ændringer til dit abonnement, herunder adresseændringer og ændring af kortoplysninger, kan du rette oplysningerne ved at logge på din konto på siden her (klik på MIN KONTO i øverste højre hjørne) eller via email til info@laekkerier.com.

Vi gør opmærksom på, at det er dit eget ansvar at oplyse adresse- og kortændringer – vi får ikke automatisk besked. Ved manglende oplysning om adresseændring pålægges portogebyr for genudsendelse af magasin. Ændringer skal meddeles senest 14 dage før, den træder i kraft. Det samme gør sig gældende for midlertidig adresse eller ferieadresse.

Kvitteringer og betaling

Du modtager en kvittering i forbindelse med alle køb og kan logge ind her på siden og se alle tidligere kvitteringer.

Lækkerier ApS trækker betalingen for magasiner som bestilles stykvis (dvs. ikke i abonnement) ved afsendelse.

Alle priser er inkl. 25% moms

Persondata

Se venligst vores privatlivspolitik.

Andet

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Lækkerier ApS på email: info@laekkerier.com

Der tages forbehold for prisændringer, udsolgte magasiner og ændringer af betingelserne.