Lækkerier #27:
Sukker

Sukker er ansvarligt for så mange uimodståelige konsistenser og smage. Lige fra det sprøde låg på en creme brulé til den klistrede søde masse i en flødekaramel. Sukker er i sig selv indbegrebet af “Lækkerier” og grundlaget for sødmen og utallige funktionelle egenskaber i vores desserter.

I Lækkerier nr. 27 med temaet ‘sukker’ kan I bl.a. prøve opskriften på de smukke, flettede churros med gedemælks-karamel, som dessertkok Rosio Sanchez har kreeret. Vi har også haft besøg af dessertkok Elisabeth Madsen, som svinger tryllestaven over to højtidsisdesserter: Juleklassikeren over dem alle, risalamanden, og nytårs-isbomben, som aldrig er set smukkere.

Vi har været på jagt og testet, testet og testet os frem til Lækkeriers bedste flødekaramel – og så kan du se opskriften på vinderkagen fra Lækkeriers Læserudfordring 2022.

Magasiner som købes stykvis sendes med pakkepost (DAO) og en fast fragtpris på DKK 29,- tillægges alle ordrer (uanset antallet af magasiner i bestillingen). Leveringstiden er ca. 3-4 hverdage.

Pris kr. 80,00 inkl. moms