Lækkerier #25:
Creme + særtillæg

Lækkerier nr. 25 med temaet ‘creme’ er fyldt med creme anglaise, créme Chiboust, cremeux, curd, kagecreme, konditorcreme, flødeostecreme og  mousseline-creme. Vi er i den grad dykket ned i opskrifter på creme brulée – og i Jagten testet, vi ved ikke hvor mange forskellige, metoder, for at finde frem til, hvad vi synes, er verdens bedste creme brulée. Casper Sundin har igen været forbi – og denne gang lavet cremede sommerdesserter, Thomas Bastholm har tryllet med den glemte klassiker Chiboust, og så er der en Othello-lagkage, Maja Vase style.

Lækkerier Prisen 2022 blev endelig afholdt og Brian Brøckner blev igen i år vinderen.  I år havde vi også udvidet konkurrencen med en Chokolade udfordring. I særtillægget, der følger med Lækkerier nr. 25, kan du se og læse alle de 10 opskrifter fra årets finalister. Særtillægget er udgivet i samarbejde med Callebaut.

Vi har glædet os til at præsentere jer for dette tema, for som Marie Holm skriver i klummen – cremen er jo cremen af cremen!

OBS! alle ordrer med dette magasin afsendes først den 17. maj 2022.

Magasiner som købes stykvis sendes med pakkepost (DAO) og en fast fragtpris på DKK 29,- tillægges alle ordrer (uanset antallet af magasiner i bestillingen). Leveringstiden er ca. 3-4 hverdage.

Pris kr. 80,00 inkl. moms

På lager