Lækkerier #24:
Til mange

Lækkerier nr. 24 med temaet ’til mange’ er fyldt med opskrifter, hvor man virkelig kan dele med- og ud til mange. I magasinet finder du kunstneriske desserter fra duoen bag Babette, Morten Falk og Christian Wellendorf og festlige kager fra Torben Bang. Vi giver jer selvfølgelig også opskrifter på fastelavnsboller både de gammeldags – dog uden skuffelser – og en mere moderne version lavet af Freja Krarup – selvfølgelig også helt uden skuffelser. Vi har haft besøg af  Tilde Munkholm, der har bagt den finalekage, som hun ikke fik mulighed for at bage i Den Store Bagedyst og uden at afsløre for meget, kan vi sige, at den er lyserød.

Og så er vi endelig klar til igen at afholde Lækkerier Prisen. I år har vi udvidet konkurrencen med en Chokolade udfordring, som vi håber, at I alle vil deltage i. Meget mere om det i magasinet.

OBS! alle ordrer med dette magasin afsendes først den 7. februar 2022.

Magasiner som købes stykvis sendes med pakkepost (DAO) og en fast fragtpris på DKK 29,- tillægges alle ordrer (uanset antallet af magasiner i bestillingen). Leveringstiden er ca. 3-4 hverdage.

Pris kr. 80,00 inkl. moms

På lager