Lækkerier #17:
Sommer

Lækkerier nr. 17 har temaet “sommer” og derfor handler det om alle de dejlige solmodne bær vi skal spise hele sommeren og om nemme opskrifter du kan lave i sommerhuset langt væk fra alt dit gode udstyr.

Denne udgave af magasinet byder bl.a. på perfekte jordbærtærter fra Dessertdragens Kageværksted, Maja Vases kærlighed til ribs i form af moussekager, is og tærter med ribs og karamel. Der er også syltetøj og roulader i lange baner og en masse funky koldskål.

Vi laver instant pizzadej – så du kan lave pizza på en halv time fra start til slut hele sommerferien og så deler vi opskriften på helt perfekte æltefri sommerhusboller – en genial dej, som kan bruges flere dage i træk.

Sidst men ikke mindst bringer vi en stor reportage fra Lækkerier Prisen 2020 og de to fantastiske vinderopskrifter fra både hovedkonkurrencen og Lækkeriers Læserudfordring.

Magasinet udkommer 20. maj 2020. OBS: Ordrer afsendes fra d. 15. maj.

Magasiner som købes stykvis sendes med pakkepost (DAO) og en fast fragtpris på DKK 29,- tillægges alle ordrer (uanset antallet af magasiner i bestillingen). Leveringstiden er ca. 3-4 hverdage.

Pris kr. 80,00 inkl. moms

På lager