Lækkerier #16:
Forår

Vi vil i vores 4 udgivelser af Lækkerier i 2020 følge sæsonerne og inspirere til, hvad I skal spise, plukke og hengemme i løbet af året. Vi starter selvfølgelig med FORÅR.

I foråret går vi jo mest og venter på alt det gode der skal ske til sommer, men det har også sin charme, at få brugt vinterforrådet af rodfrugter op  – og så kan vi glædes over nogle af de højdepunkter som foråret byder på: nemlig skovmærke og rabarber.

I denne udgave vil I kunne prøve kræfter med spændende brød fra Cathrine Brandt, snurre med skovmærke, Maja Vases basilikum-is og cheesecake med rabarber og ingefær. Du vil også blive præsenteret for ‘Lækkerier Prisen’, som er en ny stor kagekonkurrence, som Lækkerier står bag , som du kan komme med til.

Sidst men ikke mindst, så inviteres du også indenfor hos bageriet Hart, hvor vi ser nærmere på deres lækre scones med bacon.

Magasinet udkommer 6. februar 2020. OBS: Ordrer afsendes fra d. 3. februar.

Magasiner som købes stykvis sendes med pakkepost (DAO) og en fast fragtpris på DKK 29,- tillægges alle ordrer (uanset antallet af magasiner i bestillingen). Leveringstiden er ca. 3-4 hverdage.

Pris kr. 80,00 inkl. moms

På lager