Lækkerier #12:
Æg

I denne udgave af Lækkerier handler det om æg, og vi har nøje udvalgt de opskrifter, som vi synes bedst viser æggets magiske evner.

Tænk bare på det magiske hvide skum i flødeboller. Vi har besøgt Summerbird, der lavede den oprindelige luksusflødebolle og dermed disruptede hele flødebollemarkedet.  Og tænk på den lækre, cremede æggeblommesmagende crème anglaise, som er grundstenen inden for cremer, is, buddinger og saucer. Jeg nørder crème anglaise med Marie Holm, som er akkurat lige så begejstret for den lækre sauce som os.

Og tænk på luksusbrødet over dem alle: briochen, som består af så mange æg, at det næsten er en kage. Du får alle vores tips og selvfølgelig min allerbedste opskrift på brioche og vi laver arme riddere og kaffebrød i luksusklassen af briocheresterne.

Nørden skriver om æg, vi besøger Hegnsholt og lærer alt om æg og Lise Lotz har fundet en masse anekdoter om æg frem til os.

Magasinet udkom 14. februar 2019.
OBS: Dette er et genoptryk og derfor 2. udgave af magasinet.

Magasiner som købes stykvis sendes med pakkepost (DAO) og en fast fragtpris på DKK 29,- tillægges alle ordrer (uanset antallet af magasiner i bestillingen). Leveringstiden er ca. 3-4 hverdage.

Pris kr. 80,00 inkl. moms

På lager